A3 Ofis Tipi Laminasyon Makinesi GBC H318

A4, A5, A3 “Laminasyon makinesi”, laminasyon filmi, laminasyon poşeti, bobin laminasyon flim, kişisel, ofis, kırtasiye, copy center, ozalit, ciltci,

A3 Ofis Tipi Laminasyon Makinesi GBC H318

210,00 EURO + KDV

Ürün Kodu     :     1000017

Barkod           :     5028252276825

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ; Uyarı yazıları ve ürün bilgilerini lamine atmekten bıktınız ve size sorun çıkarmayan hızlı bir laminasyon makinesi arıyorsunuz.

Çözüm H318 Laminatör ; Bu hızlı laminasyon makinesi sayesinde dökümanlarınızı, fotoğraflarınızı ve ticari tablolarınızla ürün bilgilerinizi dağılmaya, kirlenmeye karşı kolayca ve kısa zamanda koruma altına alabilirsiniz. Ev ofis kullanımında A3’e kadar olan laminasyon işlerinde mükemmel çözümdür. Sıkışmayı önleyen SureFlow teknolojisi sayesinde sıkışma problemlerinin hissedilir biçimde azaldığını hatta yok olduğunu göreceksiniz. Standart bir A3 dökümanı lamine etmek yalnızca 45 sn. sürer. Saatte 80 poşet lamine etmek oldukça kolay ve inanılır bir işlemdir. Diğer makinelere göre %35 daha hızlıdır. Bütün dökümanlarınızı kristal parlaklığında lamine eder ve profesyonel, zarif birgörüntü sunar.

Özellikler ; SureFlow teknolojisi sayesinde sıkışma problemlerini hissedilir biçimde azaltır. Rakiplerinden %35 daha hızlıdır.

3 Adet ısı ayarı: 2 x 75 micron için pouches, 2 x 100 micron için ve 2 x 125 micron için
Isıya duyarlı malzemeler için soğuk laminasyon ayarı.

30 dk. Çalışmadığında otomatik olarak kapanır.

Tek tuş operasyon özelliği. Kolaydır ve deneyim gerektirmez.

A3 boyutuna kadar laminasyon özelliği

Çıkış tepsisi: Bitmiş işlerin merdaneden düzgün ve doğru çıkmasını sağlar.

Modern, şık tasarım: Kolay taşınır ve evde ofiste heryere şıklık katar.

45 sn. de bir A4 lamine eder. Satte 80 adet…..

Tüm Türkiye geneli kargo ile yollanır. Tüm laminasyon sarf malzemeleri Toptan ve Parakende satış hizmetleri.

A4, A5, A3 “Laminasyon makinesi”, laminasyon filmi, laminasyon poşeti, bobin laminasyon flim, kişisel, ofis, kırtasiye, copy center, ozalit, ciltci, matbaa, reklamcı, adisyon, promosyon, baskı, çıktı, laminatör cihazları, Sarf malzemeleri, yedek parçaları, tamir bakım teknik servis hizmetleri “plotter satış” da bulunur.

05496431441
Görüşme Başlat
Nasıl yardımcı olabiliriz?
Merhaba.
Nasıl yardımcı olabiliriz?